Beste PayPro Producten om te promoten

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

PayPro is een affiliate netwerk waar meer dan 5.000 verschillende bedrijven bij aangesloten zijn. De producten en diensten van deze bedrijven kunnen aan de hand van het PayPro-systeem gepromoot worden. Wat zijn nu de beste PayPro producten om te promoten?

PayPro weet precies wanneer je een product met succes promoot. Vervolgens keert het automatisch de vergoeding uit waar jij per verkoop recht op hebt. Daarnaast faciliteert PayPro voor de verkoper het betalingsproces. Dat is belangrijk, want daardoor weet PayPro precies wanneer de verkoper door jou een product of dienst verkocht heeft. Het is kortom geen wonder waarom PayPro is uitgegroeid tot één van de populairste affiliate netwerken. 

Als jij als affiliate geld met PayPro wilt kunnen verdienen, zijn er duizenden producten waar je uit kunt kiezen. Lang niet ieder product is echter even goed om te promoten. Soms is de inhoud niet goed, de prijs te hoog of er simpelweg te weinig vraag naar het product. Om je een handje te helpen bij het kiezen van een goed PayPro product om te promoten, heb ik een overzicht gemaakt van de beste PayPro producten om op dit moment te verkopen. Lees je mee?

Wat je moet weten voordat je start met PayPro

Heb je nog nooit eerder met PayPro gewerkt? Dan zijn er een aantal dingen die je moet weten voordat je hiermee begint. Gelukkig is PayPro geen ingewikkeld systeem waardoor je hiermee straks meteen van start kan. Ik heb voor het gemak de belangrijkste punten op een rij gezet:

Geld verdienen met het promoten van PayPro producten? Dit zijn de beste PayPro producten om op dit moment te promoten.

Online betalingen accepteren was nog nooit zo gemakkelijk

Veilig en eenvoudig 12 betaalmethoden geïntegreerd op je website.

Zoals iDEAL, Bancontact, PayPal en SEPA incasso’s.

Gratis aanmelden >>

Je links zijn je persoonlijke verwijscode

Veel webshops maken gebruik van gepersonaliseerde kortingscodes, zodat ze precies weten wie welke kortingscode gebruikt heeft. Zo weten ze bijvoorbeeld op deze manier via welk kanaal jij op de website gekomen bent. Dat is belangrijk, want dan kan de webshop extra investeren in dat kanaal, zodat er nog meer mensen aangetrokken kunnen worden. Steeds vaker zijn influencers op social media te zien, die met gepersonaliseerde kortingscodes werken. Iedereen die met de kortingscode van deze influencer bij een specifieke webshop bestelt, levert de influencer een vergoeding op. De webshop weet door de unieke kortingscode namelijk precies welke influencer, voor welke klanten gezorgd heeft! 

Gelukkig werkt PayPro heel wat makkelijker dan het bovenstaande voorbeeld. PayPro werkt met persoonlijke links. Wanneer je een account bij PayPro aanmaakt, krijg je een unieke PayPro-ID toegewezen, bijvoorbeeld 8282302. Voor ieder product dat je promoot, kun je via het PayPro systeem een unieke link aanmaken. Zo’n link kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien: naamvanproduct.nl/?id=jouwpayproid.

Iedereen die op jouw link klikt en vervolgens binnen 14 dagen een product aanschaft bij de desbetreffende website, levert jou geld op. En het enige wat daarvoor nodig is geweest, is je eigen persoonlijke link. 

Lang niet ieder product is je tijd waard

Met meer dan 5.000 verschillende producten om bij PayPro uit te kiezen, lijkt de keuze enorm te zijn. Alhoewel het overgrote deel van het aanbod digitale cursussen of e-books zijn, kun je tegenwoordig ook shakes of sportspullen via PayPro promoten. Wat belangrijk is om te weten, is dat van het PayPro-aanbod ongeveer een paar procent echt interessant is om te promoten Veel producten zijn je tijd helemaal niet waard. Staar je daarom vooral niet blind op de wens om zoveel mogelijk verschillende producten te promoten. Je bent vaak veel beter uit, wanneer je een klein aantal goede producten promoot. 

Kies een product waar je affiniteit mee hebt

Idealiter kies je een product (of producten) waar je al wat kennis van hebt. Het liefst is het een product dat je zelf ook serieus zou overwegen om te kopen. Misschien heb je het zelfs al wel gekocht. Hoe meer jij over een product kan vertellen, hoe makkelijker het wordt om een product aan iemand anders uit te leggen en eventueel succesvol te promoten. 

Is een product op PayPro betrouwbaar?

Het overgrote deel van de producten op PayPro is betrouwbaar. Door het inzichtelijke PayPro-ranking systeem kun je eenvoudig nakijken, welke producten veel verkocht worden. Producten die niet aan de strenge eisen van PayPro voldoen, verdwijnen uit dit overzicht en kunnen dan ook geen PayPro-rankingpunten meer verzamelen. De beste PayPro producten om te promoten, veranderen in de tijd. Je kunt het zekere voor het onzekere nemen door PayPro-producten uit de top 100 te promoten.

Staar je niet blind op de commissie

Een hoge commissie is leuk, maar het zegt weinig over de kwaliteit en potentie van het product. Al krijg je 90 procent commissie: als het product niet te verkopen is, verdien je niets. Het advies is daarom om altijd eerst naar de inhoud van een cursus te kijken alvorens je het commissiemodel in overweging neemt. De meest succesvolle PayPro-campagnes hanteren een commissiemodel van tussen de 25 en 60 procent, wat al enorm hoog is. Als het makkelijker is om een bepaalde omzet te halen door een product met een lage commissie vaker te verkopen, heeft het geen zin om je blind te staren op producten met de hoogste commissies. 

Geld verdienen met het promoten van PayPro producten? Dit zijn de beste PayPro producten om op dit moment te promoten.

Online betalingen accepteren was nog nooit zo gemakkelijk

Veilig en eenvoudig 12 betaalmethoden geïntegreerd op je website.

Zoals iDEAL, Bancontact, PayPal en SEPA incasso’s.

Gratis aanmelden >>

Koop en gebruik het product dat je promoot

Als er echt voor wilt zorgen dat mensen op basis van jouw advies een product kopen, is het belangrijk om het product ook echt gebruik te hebben. Heb je een website over cryptocurrency? Dan is het verstandig om de AllesOverCrypto Masterclass eerst te volgen en dan pas als verdienmodel toe te passen. Wil je Fred’s Bouwtekeningen promoten? Koop zijn product, voer een paar projecten op basis van zijn bouwtekeningen uit en start dan pas met het promoten van Fred’s Bouwtekeningen. Hierdoor wordt de kans op een succesvolle verkoop aanzienlijk hoger. 

De beste PayPro-campagnes om op dit moment te promoten

De volgende producten zijn geselecteerd op basis van vijf factoren, namelijk:

  • Populariteit
  • Commissie 
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Reclamematerialen

De hieronder beschreven producten scoren allemaal hoog op deze vijf punten. Mocht je een product overwegen dat niet in mijn overzicht terugkomt, kun je het bovenstaande lijstje gebruiken om zelf een beoordeling uit te brengen. Zo weet je meteen een PayPro product jouw tijd waard is!

Practice Happy with Yoga

Verkoopprijs: € 35,- (Kwartaal abonnement)

Commissie: € 17,50,- per maand (Doorlopend)

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! Zeg met het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’. Registratie vindt plaats op basis van abonnementen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te kiezen uit: Maandabonnement – € 12,50 per maand. Kwartaalabonnement – € 35 per kwartaal Jaarabonnement – € 120 per jaar Commissies zijn doorlopend en ook van toepassing op toekomstige termijnen.

Lees meer over Happy Practice with Yoga in mijn artikel: Verschil tussen yoga, meditatie en mindfulness.

500 Procent Renewable Race

Verkoopprijs: € 847,-

Commissie: € 200,-

Eén van de populairste PayPro producten van de afgelopen tien jaar was Trading Navigator, ontwikkeld door Harm van Wijk. Het is dan ook geen verrassing dat de belangrijkste nieuwkomer in de PayPro Top 10 opnieuw een product van Harm is. Ditmaal richt Harm zich op een opkomende categorie in de financiële wereld: Hernieuwbare Energie (Renewable Energy). Samen met olie expert Ronald de Zoete heeft Harm de videotraining 500 Procent Renewable Race opgezet, waarmee je tot wel € 200 commissie per succesvolle verkoop kunt verdienen. Om het nog beter te maken, tellen ook alle toekomstige upsells uit de funnel van Harm mee voor commissies. Hierdoor kun je dus nog veel meer verdienen aan een verkoop dan alleen € 200!

Fred’s Bouwtekeningen

Verkoopprijs: € 67,-

Commissie: € 27,-

Wist jij dat Fred’s Bouwtekeningen al tienduizenden keren in Nederland verkocht is? En dat de doe-het-zelf categorie nog altijd aan het groeien is? Fred’s Bouwtekeningen is niet zonder reden in dit overzicht opgenomen. Het aanbod van Fred’s Bouwtekeningen is duidelijk: 10.000 bouwtekeningen voor een vaste lage prijs van € 67. Voor dit bedrag is ieder denkbaar zelfbouw project mogelijk. Dit is een propositie waar veel Nederlanders ja op zullen zeggen. Dat maakt het, zelfs nadat het al tienduizenden keren in Nederland verkocht is, tot een PayPro product dat het promoten waard is. 

Affiliate Marketing Revolutie

Verkoopprijs: € 47,-

Commissie: € 27,-

Al meerdere jaren op rij is deze training, gegeven door Jacko Meijaard, bovenaan in PayPro terug te vinden. Dat heeft vooral te maken met de kwaliteit van het product, Jacko’s Affiliate Marketing Revolutie. Duizenden Nederlanders hebben met succes deze training gevolgd en hebben op hun beurt weer anderen aangestoken om ook de Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Daar komt nog eens bij dat de commissie voor affiliates met meer dan 50% van de verkoopprijs, bijzonder aantrekkelijk is. Wie dit PayPro-product promoot, krijgt namelijk maar liefst € 27 op een verkoopprijs van € 47 als commissie. 

Ook de Level Up Club staat hoog in de lijst van beste programma’s. In de Level Up Club krijgen leden toegang tot meer dan 100 audio’s, exclusieve events en borrels (en nog veel meer) om succesvoller in alle aspecten van het leven te worden. De Level Up Club is niet alleen gericht op geld verdienen op het internet, maar pakt alle aspecten van succesvol ondernemen aan.

Lees in mijn blog meer over Affiliate Marketing Revolutie.

Droog Trainen Protocol voor Vrouwen

Verkoopprijs: € 67,-

Commissie: € 37,-

Ook hier komen we een PayPro-product tegen, waar je maar liefst meer dan 50 procent commissie krijgt. Het onderwerp van dit product, droog trainen, is populairder dan ooit. Het is na paleo en intermittent fasting de volgende trend en lijkt nog wel even te blijven. Dit specifieke product is alweer ruim een jaar te promoten en is ondertussen flink uitgebreid. Je kunt de kant-en-klare marketingmaterialen van Droog Trainen Protocol voor Vrouwen direct gebruiken. Daarnaast krijg je behoorlijk wat tips mee over de manieren waarop je dit product zo goed mogelijk kunt promoten. Er wordt zelfs extra informatie gegeven over de doelgroepen waar de conversie naar verwachting het hoogst ligt!

Geld verdienen met het promoten van PayPro producten? Dit zijn de beste PayPro producten om op dit moment te promoten.

Online betalingen accepteren was nog nooit zo gemakkelijk

Veilig en eenvoudig 12 betaalmethoden geïntegreerd op je website.

Zoals iDEAL, Bancontact, PayPal en SEPA incasso’s.

Gratis aanmelden >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *