Over mij

Ik combineer nu een uitdagende en groeiende business met mijn gezin. 

Ik voel mijn vrijheid en doe nu de dingen waar ik goed in ben, energie van krijg en impact mee maak.

Ik ben een onderscheidende creatieveling met een tomeloze bak aan energie. Geen 13 in een dozijn, gewoon lekker mezelf. Gerdi, vrouw, moeder, dochter, zusje, familie en vriendin.

Mijn kracht is mijn energie, waar ik mensen mee weet te inspireren om stappen te gaan zetten, waardoor ze echt vooruit gaan/verder kunnen. 

Ik ben een innovatieve conceptdenker, mijn brein is een ware ideeënplopper en ik communiceer open, direct met een twist humor. 

Al jaren ben ik bezig met investeren in mezelf, mijn bedrijf als in de waarde van mijn vermogen. Hierdoor heb ik meerdere inkomstenstromen gecreëerd en laat ik mijn geld voor mij werken en ben ik financieel onafhankelijkheid, leef en onderneem ik ongelimiteerd in vrijheid. 

Investeren en innoveren om te groeien, zowel persoonlijk als zakelijk als ook de waarde van mijn vermogen. 

Opgegroeid in Heino, een plattelandsdorpje net onder Zwolle.

Ik kreeg studeren, werken en sparen voor later met de paplepel ingegoten. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg en vooral niet met je kop boven het maaiveld willen uitsteken.

Na mijn studie Gezondheidswetenschappen ben ik het commerciële bedrijfsleven in gegaan. Ik heb 20 jaar voor grote internationale corporate bedrijven gewerkt aan het introduceren van innovatieve producten.

Samengewerkt in matrixteams in marketing & sales, aan marktpositionering, prijsstrategieën, productlanceringen en strategisch business development.

En met een extern netwerk binnen de overheid, autoriteiten, verzekeraars en inhoudelijke professionals.

Samenwerken om nieuwe innovatieve producten op de juiste positie en waardepropositie op de markt te brengen.

Enorm uitdagend, veel geleerd en absoluut toffe tijd gehad.

Ik kan mijn wetenschappelijke kennis combineren met mijn 20 jaar ervaring vanuit het commerciële internationale bedrijfsleven.

De perfecte combinatie van mijn creatief denkvermogen, expertise in positioneren en innovatieve groeistrategie. 

De Corona lockdowns hebben mij veel inzicht gegeven. Mijn strak geplande en gereguleerde leven werd woest verstoord. Ik voelde dat ik al lange tijd niet de dingen deed, waar ik energie van kreeg. Integendeel, ik werd onvoldoende uitgedaagd in mijn werk. De sterke wil was er wel, maar mijn energie, mijn plezier in mijn werk en leven nam af. 

Ik wilde uit de ratrace in vrijheid, vol vertrouwen leven en had een brandend verlangen een nieuwe stap te gaan maken. Hier ontstond het idee om mijn eigen bedrijf te starten. Het zaadje was geplant.  

Ik stond op het punt om een heel goed contract te tekenen. Ik hoefde alleen nog maar een handtekening te zetten. Ik kon het niet, de droom om een nieuwe stap te maken en voor mezelf te beginnen, was groter dan de zekerheid van een vast inkomen. 

Vol zelfvertrouwen nam ik het besluit en heb ik na 20 jaar loondienst de BOLD MOVE gemaakt.

Uit loondienst en mijn eigen bedrijf Health & Business Strategy gestart EN weer ongelimiteerd vrij te leven en ondernemen op mijn voorwaarden.

Nothing is impossible, the word itself says I’m possible

Audrey Hepburn

Mijn missie is om mensen in beweging om nieuwe stappen te zetten, te investeren en te groeien door hun leven en bedrijf zo in te richten, dat zij die dingen DOEN, waar zij knettergoed in zijn, energie van krijgen, impact mee maken en om op EIGEN WIJZE van meerwaarde te kunnen ZIJN. Zodat zij hoogwaardig hun leven en bedrijf gaan leiden dat zij verdienen.

Ik ben er van overtuigd dat je dan echt ongelimiteerd in vrijheid op jouw voorwaarden kan leven en ondernemen = UNLIMITED FREEDOM.

Weer leven en ondernemen op eigen voorwaarden.

Een hoogwaardig leven leiden, waarin alles mogelijk is. 

opMERKelijke feiten 

Ik val op door mijn energie, mijn snelheid en eenvoud van doen en denken. Geen poespas, wolligheid en langdraderigheid. 

Energiek, gedreven, doortastend, resultaatgericht, conceptdenker, ideeënplopper, kom snel tot de kern, met oog voor detail, praktisch en creativiteit zijn mijn kwaliteiten. 

Zowel zakelijk als prive, ik doorzie en overzie heel snel wat er nodig is om mijn doelen te behalen. 

Vastbesloten en met lef om risico’s te nemen, ga ik te werk.

Doelgericht en met winnaarsmentaliteit. YES, dat ben ik.

Verder ben ik al jaren bezig om mijn vermogen te laten groeien door te investeren en het genereren van meerdere inkomstenbronnen. Ik deel graag mijn kennis en persoonlijke ervaringen over het investeren in mijn bedrijf en andere assets, het creëren van een moneymindset en de strategieën die voor mij het verschil maken. 

MERKwaardige gekkigheid

  • Ik ben een onwijze sportfanaat; hardlopen, wielrennen, BodyAttack, BodyPump, skiën, snowboarden. Geen berg is hoog genoeg.
  • Ik ook wel Duracell Konijntje word genoemd, vanwege mijn tomeloze energie en benaderbare power die ik uitstraal.
  • Ik een ware Gerdi Groenteboer ben, aangezien ik dol ben op groente en fruit.
  • Ik hou van goede (woord)grappen en humor. Serieus waar nodig, met mij gaat er zeker ook gelachen worden.