Affiliate Marketing Leren? Dat doe je met deze cursussen

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

De kans is groot dat affiliate marketing een nieuwe wereld voor je is. Mogelijk heb je een advertentie gezien of een goede kennis over affiliate marketing gesproken. Je hebt vast een idee wat affiliate marketing min of meer is. Toch weet je dat er ongetwijfeld veel is wat je moet leren, voordat je met affiliate marketing geld kunt verdienen. 

Om echt succesvol met affiliate marketing te zijn, is het belangrijk dat je precies weet hoe je dit verdienmodel effectief inzet. Wanneer je onvoldoende kennis van zaken hebt, schiet je met hagel en verdien je niets. 

Inhoudsopgave

Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarom wil je meer over affiliate marketing leren. Gelukkig zijn er in Nederland voldoende affiliate marketing cursussen waar je uit kunt kiezen. Deze cursussen helpen je om veel gemaakte fouten te voorkomen en zo effectief mogelijk te werk te gaan. 

In dit artikel ontdek je welke affiliate marketing cursussen uit Nederland je op dit moment kunt kiezen.

Affliate Marketing Revolutie_online geld verdienen met affiliate marketing

Geld verdienen op het internet met Affiliate Marketing.

Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Ontdek het hier!

Een korte uitleg over affiliate marketing

Omdat je waarschijnlijk nog niet heel veel over affiliate marketing weet, is het verstandig om eerst een beter idee te krijgen van wat affiliate marketing is. 

Affiliate marketing is een verdienmodel, dat door veel websites gebruikt wordt om geld te verdienen. Door de producten of diensten van een ander bedrijf te promoten, zorg je ervoor dat bezoekers van jouw website de producten van een bepaald bedrijf zien. Voor ieder product dat door jouw promotie wordt verkocht, krijg je een vergoeding.

Vrijwel ieder product of dienst kun je middels affiliate marketing promoten. Zo kun je onder andere denken aan:

 • Energiecontracten
 • Elektronica
 • Cursussen (zoals een affiliate marketing cursus!)
 • Verzekeringen
 • Boodschappen
 • En zelfs auto’s of huizen

Vroeger was het onmogelijk om veel verschillende bedrijven via affiliate marketing te promoten. Je moest namelijk per bedrijf een samenwerking overeenkomen. Denk maar eens aan het overeenkomen van vergoedingen en regels. Om nog amper over de betaling te beginnen. 

Tegenwoordig zijn er veel verschillende affiliate marketing netwerken die dit proces voor je automatiseren. Voorbeelden van dergelijke netwerken zijn Awin, TradeTracker, Daisycon en Performance Horizon. Bij deze netwerken zijn tal van webwinkels aangesloten. Via deze netwerken kun je met een paar klikken op de knop met duizenden webwinkels samenwerken. Voorbeelden hiervan zijn fonQ (TradeTracker), Kwantum (Daisycon) en Kees Smit Tuinmeubelen (Awin).

Behalve producten van webwinkels kun je ook digitale producten promoten, zoals e-books of cursussen. De twee bekendste affiliate marketing netwerken op dit gebied zijn PayPro en de IMU Marketplace

Door de opkomst van affiliate marketing netwerken hoef je niet meer zelf achter je verdiensten aan. Affiliate marketing netwerken nemen de volgende taken voor je uit handen:

 • Het meten van het aantal bezoekers dat via jouw website een samenwerkend bedrijf bezoekt
 • Het meten van het aantal bezoekers dat vervolgens bij dit bedrijf een product of dienst afneemt
 • Het toekennen van een succesvolle verkoop aan jouw bedrijf
 • Het uitbetalen van de vergoeding waar je recht op hebt
 • Alle contractuele en administratieve rompslomp

Affiliate marketing is dan ook één van de weinige verdienmodellen, waarmee je al binnen een dag mee kan starten. Het is dan ook geen wonder waarom er tegenwoordig zoveel affiliate marketing cursussen zijn. Het verdienmodel wordt alleen maar populairder!

De twee beste affiliate marketing cursussen van Nederland (2022)

Momenteel zijn er maar liefst 50 verschillende affiliate marketing cursussen in Nederland actief. Het overgrote deel van deze cursussen is alleen digitaal te volgen. Dat is handig, want dat drukt voor de maker van de cursus de kosten. Hierdoor is het aanschafbedrag van de cursus ook fors lager. 

Ik laat je niet langer in spanning. Dit zijn de twee affiliate marketing cursussen waarmee je écht alles over dit krachtige verdienmodel kunt leren.

Affiliate Marketing Revolutie door Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is één van de pioniers op het gebied van affiliate marketing. Hij was meer dan tien jaar geleden één van de eerste internet ondernemers, die de kracht van affiliate marketing op het internet onthulde. Sindsdien hebben meer dan tienduizend Nederlanders zijn affiliate marketing cursus gevolgd. 

De afgelopen jaren heeft Jacko Meijaard de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie fors aangepast. Waar het tien jaar geleden een kleine en beperkte cursus was, komt in de nieuwste versie ieder onderwerp op het gebied van affiliate marketing aan bod. 

Duizenden Nederlanders hebben na het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie hun eigen affiliate site gebouwd. Ondertussen hebben veel van deze affiliates het punt bereikt dat ze van hun affiliate site kunnen leven.

Affliate Marketing Revolutie_online geld verdienen met affiliate marketing

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Klaar om te beginnen?

Nu Beginnen!

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie cursus?

De Affiliate Marketing Revolutie kost momenteel € 47,-. Alhoewel dit op de website van Jacko Meijaard als tijdelijke prijs geadverteerd wordt, is de aanschafprijs al meerdere jaren hetzelfde. Voor het bedrag van € 47,- krijg je toegang tot de volledige basiscursus. Binnen deze variant, zijn de belangrijkste lessen inbegrepen. Het is daarom, vooral als je net met affiliate marketing begint, niet nodig om de duurdere variant te kiezen. Je kunt namelijk bij InternetSuccesGids, het bedrijf achter de Affiliate Marketing Cursus, ook voor vervolgcursussen of masterclasses kiezen. 

In de Affiliate Marketing Revolutie komen de volgende lessen aan bod:

 • Het realiseren van de juiste mindset
 • Inrichten van je eerste affiliate marketing website
 • Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd)
 • Website live zetten
 • Meetbaar maken van je website
 • Conversie optimalisatie
 • WordPress basics
 • Google tips en tricks
 • Email marketing
 • Leads verzamelen
 • Het vinden van de juiste producten

Het belangrijkste is misschien nog wel, dat je dit leert van een van de meest succesvolle affiliates van Nederland: Jacko Meijaard zelf. Hij heeft de afgelopen tien jaar meerdere affiliate sites opgezet waarmee hij tot wel € 1.000.000 per jaar heeft kunnen verdienen. Een betere leraar op het gebied van affiliate marketing is er niet. 

Affiliate Marketing in 10 dagen door Paco Vermeulen

Paco Vermeulen is toevallig één van de affiliates, die jaren geleden de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard gevolgd heeft. Mocht je lid worden van de populaire affiliate marketing community InternetSuccesGids, kun je Paco daar nog altijd tegenkomen. Sinds kort heeft Paco echter ook zijn eigen affiliate marketing cursus. Als een van de meest succesvolle affiliates van Nederland, heeft hij besloten zijn eigen kennis in een cursus onder te brengen. Een groot verschil tussen Paco en Jacko is dat Paco veelvuldig gebruik maakt van nieuwe innovaties op het gebied van email marketing en betaald adverteren. Daarnaast helpt Paco je gericht met het opzetten van een eigen affiliate programma terwijl dit bij de cursus van Jacko niet aan bod komt. Van Paco zijn verschillende projecten met naam en resultaten bekend, zoals de Piano Leren Spelen affiliate website, waar een eigen cursus aan gekoppeld is. 

Wie de affiliate marketing cursus van Paco volgt, ontdekt stap voor stap hoe je een affiliate website opzet. Het grote verschil tussen de affiliate marketing cursus van Paco en Jacko is dat Affiliate Marketing in 10 Dagen heel wat gedetailleerder te werk gaat. Het is dan ook een minder laagdrempelige cursus dan de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko. Je kunt daarom ook uitstekend eerst de Affiliate Marketing Revolutie volgen en dan pas de cursus van Paco.

affiliate MArketing in 10 dagen_On;line cursus over extra inkomsten genereren

Iedere maand (passieve) inkomsten ernaast met Affiliate Marketing

Online cursus in 10 dagen

Ontdek het hier!

In de Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Het affiliate marketing speelveld
 • Geld-lekken in affiliate tracking 
 • Click tracking tools en link cloaking
 • De spelregels
 • De 10x principes van top-affiliates 
 • Clicks converteren naar commissies
 • De oerkracht van story-selling
 • Het perfecte product om te promoten
 • Vind jouw winnende product
 • Content template voor lezers en Google

Wat kost de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus?

De Affiliate Marketing in 10 dagen cursus, gegeven door Paco Vermeulen, kost eenmalig € 197,-. Voor dit bedrag, krijg je het volgende terug:

 • Levenslang toegang tot het online programma (5+ uur lesvideo’s), bijbehorende downloads en updates.
 • Een doelgericht actieplan om (binnen 10 dagen) je éérste winstgevende affiliate content te publiceren.
 • De onbetaalbare skill om geld te verdienen zonder je tijd in te ruilen.

Zelf geeft Paco Vermeulen op zijn website aan dat de aanschafprijs van € 197,- tijdelijk is en binnenkort hoger wordt. Je hebt na aanschaf van de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus twee weken bedenktijd. Als je niet tevreden bent met de kwaliteit of toch denkt dat een affiliate marketing cursus niets voor je is, heb je twee weken om je geld terug te vragen. Wél is het terugvragen van het aanschafbedrag alleen mogelijk als je nog niet meer dan vijf lessen van deze cursus bekeken hebt. 

Goed om te weten is dat je altijd de mogelijkheid hebt om een gratis proefles bij Paco te bekijken. Dat is op deze pagina mogelijk. 

affiliate MArketing in 10 dagen_On;line cursus over extra inkomsten genereren

Affiliate Marketing in 10 dagen cursus van Paco Vermeulen

Ik wil nu beginnen. Let’s Go!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.