‘Snel’ geld verdienen op verschillende manieren

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

In onze huidige maatschappij willen we alles heel snel: een snelle maaltijd, snel afvallen en vooral snel geld verdienen

Maar is snel geld verdienen wel het antwoord op het vergroten van je inkomen? Of is een andere strategie veel zinvoller?

Manieren om snel geld te verdienen

Er zijn een hoop websites waar je informatie vindt om snel geld te verdienen thuis, snel geld te verdienen met je telefoon en snel geld te verdienen online. Wanneer je met deze zoektermen op het internet speurt, kom je al gauw uit op de volgende manieren:

 • Geld verdienen met het verkopen van je foto’s
 • Online enquêtes invullen voor geld
 • Medisch proefpersoon worden

Maar zijn dit echt de manieren om snel geld te verdienen? En is het op de lange termijn een goede strategie om je te focussen op snel geld verdienen? Of kun je je veel beter focussen op manieren waarop je uiteindelijk financieel onafhankelijk wordt? Ik zal je verklappen:

Dit laatste brengt je uiteindelijk veel meer dan je te focussen op nu snel geld verdienen. 

Het is bijvoorbeeld onrealistisch om het doel te hebben om binnen een jaar een paar honderdduizend euro om te zetten. Daar zal je toch echt tijd in moeten investeren om een waanzinnig goed businessmodel, verdienmodel en aanbod neer te zetten. Lange halen, snel thuis: dat brengt je misschien nu heel even kort plezier, maar op de lange termijn heb je veel meer aan een gedegen aanpak om meer geld te verdienen en financieel onafhankelijk te worden. 

Wat zijn dan wel de manieren om geld te verdienen naast je huidige inkomen?

Maar wat kun je dan wel doen om geld te verdienen? Er zijn een hoop manieren waarop je, als je er tijd (en soms geld) in investeert, je op lange termijn echt wel extra geld kunt verdienen vanuit huis. Wat dacht je van:

 • Affiliate marketing
 • Een webshop beginnen
 • Online trainingen geven
 • Investeren in vastgoed
 • Beleggen in aandelen
 • Investeren in crypto
 • Investeren in edelmetalen

Waarom dit geen manieren zijn om snel geld te verdienen, maar wel manieren zijn om slim geld te verdienen? Je moet er eerst geld of tijd in investeren. Zo kun je alleen aan affiliate marketing doen als je een website of social media-kanaal hebt met interessante informatie voor je doelgroep. Je moet verkeer naar je website of social media-kanaal weten te trekken, anders verdien je nog niets aan de affiliatelinks die je op de site hebt staan. Maar heb je het eenmaal staan, dan kun je goed geld verdienen doordat veel mensen via jouw website of social media-kanaal de producten of diensten kopen. Hier krijg jij een percentage of een vast bedrag voor. 

Met een webshop is het net zo. Je moet een goede website opzetten die ook goed gevonden wordt door je doelgroep. Daarna kun je een toename zien in de verkopen die je doet. Ook moet je blijven schaven aan de producten en content die je op je site hebt staan. Dus volledig passief je geld verdienen doe je niet met een webshop. Hetzelfde geldt voor online trainingen geven. Maar ook in investeren of beleggen ben je tijd en geld kwijt; in de regel levert beleggen pas na zo’n 20 jaar je wat op. Je werkt aan je financiële onafhankelijkheid op de lange termijn. 

Een bedrijf opzetten naast je huidige werk

Naast investeren, beleggen, een website (webshop) of training ontwikkelen, zijn er meer manieren om geld te verdienen. Zo kun je ook naast je huidige baan een bedrijf starten. Of zelfs nog een bedrijf starten naast je huidige bedrijf. Hierdoor zorg je voor meerdere inkomstenstromen en ben je minder afhankelijk. Begin een eigen bedrijf, zoals:

 • Catering (foodtruck)
 • Verkoop van T-shirt en kleding
 • Bezorgen van maaltijden
 • Verkoop van speciale verjaardagstaarten
 • Hondenuitlaatservice

Bekijk ook: De beste ideeën om je eigen bedrijf te starten

Het advies om succesvol meer geld te verdienen

Hoe kun je consistenter en succesvoller verdienen met je eigen bedrijf? Dat lukt je door consequent kleine stappen te zetten. Dit noem je het Compound Effect, ook wel rente op rente-effect genoemd. 

Voor wie het Compound Effect niet kent, hier een verhaal over de magische cent. Een professor financiële economie legt voor elke student een cent op tafel. De professor vraagt zijn studenten om zich voor te stellen dat ze deze magische munt thuis zorgvuldig opbergen en de volgende dag wordt het twee cent. Hij vraagt wat het bedrag na een maand is. De schatting van zijn studenten is tussen de 6500 en 300.000 cent. Maar het bedrag verdubbelt zich elke dag, dus is het veel meer: 10.747.417,24 op dag 31 om precies te zijn. 

Wanneer je grote doelen hebt in je leven, is het slim om kleine stapjes te zetten, nieuwe routines op te bouwen en uiteindelijk pluk je daar de vruchten van. Dankzij deze kleine stappen consistent te zetten, behaal je op de lange termijn juist super resultaten. Analyseer na een paar weken wat het effect is van deze kleine stappen en wat je anders kunt doen om nog meer resultaat te behalen. 

Investeer in een goede businesscoach

Wanneer je een bedrijf hebt, of wil opstarten, is een ondernemerscoach inschakelen een goed idee. Waarbij veel mensen denken dat ze de investering beter niet kunnen doen, omdat ze eerst geld moeten verdienen, is het juist de beste eerste investering. Waarom? Omdat een ondernemerscoach je blinde vlekken ziet, weet wat je het beste kunt doen om succesvol te worden en een andere kijk op zaken geeft. 

‘Ik investeerde al in een businesscoach voordat ik me had ingeschreven bij de KvK. En op een gegeven moment had ik zelf 4 verschillende coaches die mij op meerdere vlakken hielpen. Het resultaat: ik run een succesvol bedrijf’.
Gerdi Hulsink – Succesvol Business Strateeg

Dus wil je echt investeren in een business? Begin dan met de investering in een businesscoach


Vergroot jouw waarde en word 🔥opMERKelijk Winstgevend🔥

Gerdi, Positionering & Business Strateeg voor ambitieuze ondernemer die strategisch willen investeren in zichzelf, hun bedrijf en in andere assets, zodat zij meer waarde creëren om winstgevend te groeien, zowel persoonlijk als zakelijk

♟Gerdi, Positionering & Business Strateeg voor ambitieuze ondernemer die strategisch willen investeren in zichzelf, hun bedrijf en in andere assets, zodat zij meer waarde creëren om winstgevend te groeien, zowel persoonlijk als zakelijk.

📞 Meer weten hoe jij ook opMERKelijk Winstgevend kan worden door te investeren om zowel zakelijk als prive succesvol te groeien? Plan een strategiesessie met mij in en ik bespreek graag welke nieuwe winstgevende kansen en mogelijkheden ik voor jou voorzie.

💻 Meld je aan en ontvang meer van mijn opMERKelijk Winstgevende tips & tricks via je mail. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwe kansen en waardevolle ontwikkelingen voor nieuwe business en groei.

Klik hier om meer te weten te komen Gerdi Hulsink: Strategisch Businesscoach 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *