Mijn favorieten voor je bedrijf

Op deze pagina vind je mijn favoriete tools, trainingen, boeken en apparatuur om te investeren in je bedrijf.

Mijn favoriete boeken

Boeken over investeren & mindset

Rijke pa arme pa
Think and Grow Rich
Master Your Mindset
Miljonair met een gewone baan
De route naar 100.000 euro per jaar
De zeven eigenschappen van effectief leiderschap
Money Isn't the Problem, You Are
De psychologie van geld
Geven en nemen
Dienend-leiderschap

Boeken over beleggen & crypto

Crypto trading voor ambitieuze beginners
In 10 stappen in je eigen bank
Blondjes Beleggen Beter
Leer beleggen als Warren Buffett

Boeken over online marketing

De Online Marketing Tornado
Doelgerichte SEO

Boeken over vastgoed

Koop je Rijk
Succesvol investeren in vastgoed

Boeken over affiliate marketing

Van Zero naar Hero op bol.com
Bollionaire – alles over verkopen op bol.com

Mijn favoriete apparatuur

Microsoft Surface Pro 8 i5 8GB 256GB SSD Platinum

Ontgrendel meer mogelijkheden dan ooit met de Pro, ontworpen voor een Pro zoals jij. Surface Pro 8 is ontworpen om het beste uit Windows 11 te halen en combineert de kracht van een laptop met de flexibiliteit van een tablet en alles daartussenin, met de iconische kickstand en het verwijderbare toetsenbord met ingebouwde Slim Pen-opslag en -oplader.

HP EliteDisplay E273m Full HD IPS USB-C Monitor 27 Inch

Ga online en werk comfortabel samen op de HP EliteDisplay E273m 27-inch (68,58-cm) monitor, die voor Skype voor Bedrijven gecertificeerd is voor een optimaal beeld en geluid tussen schermen, een microrand aan 3 zijden heeft voor een naadloze weergave over meerdere schermen en ergonomisch in 4 richtingen verstelbaar is. Met ingebouwde USB-hub en een USB-C aansluiting.

Ledger Nano X

Ledger Nano X – hardwareportemonnee voor cryptovaluta

Ledger Nano X – de beste hardwareportemonnee voor cryptovaluta – Bluetooth® – beveilig en beheer je Bitcoin, Ethereum, ERC20 en veel andere munten

  • De Ledger Nano X is een hardwareportemonnee met Bluetooth, waarin je privésleutels worden opgeslagen. 
  • Je gegevens worden opgeslagen in een sterk geïsoleerde beveiligde chip en vergrendeld met een 8-cijferige pincode 
  • Er wordt een back-up gemaakt van je accounts naar een herstelblad en deze kunnen probleemloos worden hersteld naar elk favoriete Ledger-apparaat. 
  • Beheer je apparaat met de Ledger Live-applicatie: eenvoudige configuratie, installatie van applicaties, aanmaken van accounts en portfolio‘s 
  • Verzend en ontvang direct 22 munten met Ledger Live en meer dan 1000 andere activa met externe portemonnees
SecuX W10

SecuX W10 – Hardware wallet

SecuX W10 de hardware wallet van de volgende generatie. Uitgerust met beveiligingsnormen op militair niveau, beschermt de robuuste en lichtgewicht constructie van SecuX W10 uw digitale bezittingen zonder afbreuk te doen aan gemak en stijl.

Bose SoundLink Around-Ear

Bose SoundLink Around-Ear II Over-ear koptelefoon Zwart

Met de Bose around-ear draadloze koptelefoon is muziek luisteren nog veel makkelijker. De algehele draadloze ervaring en de ingebouwde microfoon geven je een comfortabel en vrij gevoel. Vanwege de jaren lange ervaring van Bose is de geluidskwaliteit optimaal. Tijdens het luisteren van muziek of het voeren van telefoongesprekken is het geluid helder op elk volume. Of het nu winderig en lawaaiig is, dat maakt allemaal niet uit. Ook kan je schakelen tussen twee verbonden Bluetooth-apparaten, zoals een smartphone of tablet. De draadloze koptelefoon is oplaadbaar met een lithium-ioanaccu. De gebruiksduur is 15 uur. 

Rode VideoMic GO II Videomicrofoon

De RØDE VideoMic GO II is een compacte, directionele videomicrofoon. Hiermee neem je audio op in hoogwaardige kwaliteit. Omdat deze microfoon richtingsgevoelig is neemt het alleen de geluiden op waar je de microfoon op richt en heb je weinig tot geen last van omgevingsgeluiden.

Magnify® 10″ Ringlamp met Statief

Deze Multicolor LED ringlamp, inclusief verstelbaar statief tot wel 186 cm hoog en mini tripod, is perfect voor het maken van foto’s en video’s. Het maken van een vlog met de juiste belichting is geen uitdaging meer met deze ringlamp. Hiermee heeft u het juiste licht voor de perfecte foto of video in elke situatie, ook ’s avonds.

Opzoek naar nog meer tips om je te groeien in je bedrijf? Op deze pagina vind je nog meer van mijn favoriete tools daarvoor!