Lifestyle of Business: Het proberen waard?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Investeren in jezelf, in je bedrijf en in je toekomst, omdat je het waard bent.

Tibor, een van de populairste business coaches, beschreef in 2018 hoe John en Jeanet een van de weinige moderne business coaches zijn die echt voor verandering gezorgd hebben. Volgens Tibor richten de meeste business coaches zich op dezelfde onderwerpen en zijn ze weinig origineel. Naar de ervaring van Tibor is dat bij John en Jeanet van Lifestyle of Business niet het geval. 

tibor

Meer goede dagen

Voor business en je priveleven

Start Direct>>

Op deze pagina krijg je een beter idee of Lifestyle of Business een goed instituut is om je als ondernemer bij aan te melden. Wat kun je bij Lifestyle of Business leren en wat is er allemaal mogelijk als je de lessen van LSOB volgt? Ik vertel het je in mijn Lifestyle of Business review. 

Voor wie is Lifestyle of Business opgezet?

Lifestyle of Business is vooral opgericht voor ondernemers die het gevoel hebben dat ze al langere tijd vastzitten. Ondernemers die zich binnen hun eigen bedrijf niet meer vrij voelen en weer boven hun bedrijf willen komen te staan. John heeft in het verleden meermaals ervaren hoe makkelijk je als ondernemer de controle over je bedrijf kunt verliezen. Op een gegeven moment ben je alleen nog maar bezig met werken. Je moet de zaak kortom draaiende houden. Toch zorgt dit er vroeg of laat voor dat je helemaal vast zit in je bedrijf. Je hebt nauwelijks controle meer over je eigen rol in je bedrijf. Het bedrijf kan niet meer zonder jou draaien. Dat terwijl je misschien wel veel meer ideeën hebt waar jij je op wilt richten. 

Zakelijk en persoonlijk succes staat centraal bij het Lifestyle of Business programma. Het willen ontwikkelen naar een betere versie van jezelf is daarbij wel cruciaal. Het koppel achter Lifestyle of Business geeft aan dat intrinsieke motivatie om echt een stap verder te gaan enorm belangrijk is. Pas dan komt de kennis van het koppel echt op de juiste plek aan. 

Samengevat is Lifestyle of Business dus al iets voor jou als je het gevoel hebt dat je niet op de juiste weg zit met je business. Misschien draai je wel genoeg omzet of zit er voldoende potentie in je aanbod. Als je echter het gevoel hebt dat je niet helemaal lekker in je business zit, kunnen zelfs de kleinste lessen van Lifestyle of Business een groots verschil maken. 

Hoe is Lifestyle of Business opgebouwd?

Zoals de meeste andere coachingstrajecten is Lifestyle of Business opgebouwd uit meerdere onderdelen. In dit geval zijn er zelfs complete trajecten ontwikkeld die je als deelnemer kunt volgen. Het voornaamste doel van een groot aantal van deze trajecten is om te leren hoe jij je business kunt laten doordraaien zonder dat je onmisbaar voor je bedrijf bent. Je leert meer los te laten, te delegeren en vooral te automatiseren. 

Alles binnen Lifestyle of Business wordt zo persoonlijk mogelijk gemaakt. Binnen de vier belangrijkste trajecten, kiezen de meeste ondernemers om van start te gaan met het ‘Introtraject op Slippers’. 

Naast dit introtraject, kun je ook kiezen uit ‘Persoonlijk Leiderschap op Slippers’, ‘MBA op Slippers’ en ‘Zakelijk Leiderschap op Slippers’. 

Naast dit alles is het ook mogelijk om klassikaal of 1-op-1 een traject bij Lifestyle of Business te doorlopen. Bij een persoonlijk traject wordt er vanzelfsprekend nog heel wat meer ingezoomd op jouw persoonlijke situatie. Je krijgt gericht advies op basis van jouw business die je nog heel wat effectiever toe kunt passen, dan wanneer je een van de trajecten volgt. Het advies is wel om pas een persoonlijk traject te overwegen als je één of meerdere van de reguliere trajecten gevolgd hebt. 

Een stap verder

Binnen veel van deze trajecten is extra verdieping mogelijk. Volgens de meeste ervaringen zit de meeste waarde in het traject ‘Persoonlijk Leiderschap op Slippers’. Dit zou vooral komen doordat veel praktische tips en tricks voor een leven als ondernemer hier in terugkomen. 

Sinds enige tijd zijn er ook een aantal subtrajecten aan het aanbod van Lifestyle of Business toegevoegd. Je kunt daarbij denken aan ‘Accountability op Slippers’, een aantal fysieke producten en doe-het-zelf gidsen om je op je eigen tempo als ondernemer verder te ontwikkelen. 

Goed om te weten is dat momenteel 1-op-1 coaching alleen beschikbaar is voor ondernemers met een jaaromzet van € 100.000 of hoger. John en Jeanet hebben aangegeven dat 1-op-1 coaching ze dermate veel tijd kost, dat ze zich momenteel alleen willen richten op ondernemers die zich al op een bepaald niveau bevinden. 

vlammen op slippers

Lifestyle of Business

Relaxed vlammen op slippers

Start Direct>>

Persoonlijk Leiderschap op Slippers

Het belangrijkste programma van Lifestyle of Business, ‘Persoonlijk Leiderschap op Slippers’, bestaat uit vier onderdelen. Dit zijn de onderdelen Relaxed Vlammen, Onbewogen Veerkracht, Begrensde Vrijheid en Comfortabel Discomfort. 

In Relaxed Vlammen komt een van de meest gehoorde problemen van ondernemers aan bod. Veel ondernemers hebben het gevoel dat ze er altijd moeten zijn. Dat terwijl een van de redenen dat veel ondernemers met ondernemen zijn begonnen een verlangen naar vrijheid is. Het doel van Lifestyle of Business met dit onderdeel is om een constant gevoel van vakantie te creëren, terwijl je wel gewoon aan het werk bent. 

Daar sluit het volgende onderdeel, onbewogen veerkracht, perfect op aan. Hoe ga je om met tegenslagen? Hoe realiseer je het maximale succes voor je bedrijf? Welke gevoelens en gedachten horen bij een winnaar?

Vanuit Begrensde Waarheid wordt juist meer tijd geïnvesteerd in het bereiken van uitmuntende leiderschap. Alle ballen tegelijkertijd in de lucht houden is niet meer nodig. Alles half doen zonder het gewenste resultaat te behalen ook niet. Strategisch uitbesteden en slimmer werken. Door jezelf niet in je mogelijkheden te beperken, kun je jouw bedrijf en inkomsten laten groeien. Dat terwijl het je niet meer stress oplevert. 

Dat zet zich meteen door in Comfortabel Discomfort. Ondernemers vinden het vaak maar eng om taken volledig te delegeren. Uitbesteden is duur en vaak weet je niet of de kwaliteit er echt beter van wordt. Maar wat als je weet hoe je moet zoeken naar de juiste personen? En als je weet hoe je wel de mensen kunt vertrouwen die je het hardst nodig hebt? Ontdek hoe jij in jezelf kunt investeren als ondernemer en op welke manier mensen om je heen je daarbij kunnen helpen. 

Welke fysieke producten heeft Lifestyle of Business?

Er zijn een aantal fysieke producten die je bij Lifestyle of Business kunt kopen. Een aantal van deze producten worden door ondernemers dagelijks gebruikt om hun ondernemende activiteiten extra sturing te kunnen bieden. 

Op het moment van schrijven, kun je kiezen uit de volgende producten: Action Planner, Journal, Success Forecast en Fundamentals. Vooral de Lifestyle of Business Action Planner wordt door veel ondernemers gebruikt. Het is een handig middel om dat wat je operationeel doet meer sturing te geven. Je beseft aanzienlijk beter wat je op een dag doet en hoeveel beter je jouw tijd waarschijnlijk elders kunt besteden.

Wat kost Lifestyle of Business?

Het belangrijkste product van Lifestyle of Business, het trainingstraject ‘Persoonlijk Leiderschap op Slippers’, kost € 425,- ex. btw. om te volgen. Voor dit bedrag kun je levenslang de volledige inhoud van dit traject volgen. Al het lesmateriaal en besproken bonusmateriaal is bij dit bedrag inbegrepen. 

De andere programma’s, zoals ‘Sales op Slippers’ en ‘Productiviteit op Slippers’ hebben hetzelfde prijskaartje met € 425,- ex. btw. Het is onduidelijk wat precies de prijs van een 1-op-1 coachingstraject van Lifestyle of Business is. Diverse websites wijzen op een vanaf bedrag van € 5.000,- per jaar (ex. btw.). Voor dit bedrag krijg je exclusief persoonlijke 1-op-1 coaching van John en/of Jeanet. 

Het is verstandig om de socials van Lifestyle of Business in de gaten te houden. Daar zijn regelmatig kortingscodes te vinden waarmee je tot wel 30% op een van de trajecten kunt besparen. 

vlammen op slippers

Meer verkopen dan ooit zonder verkoperig te zijn

Zelfs heel interessant als je op dit moment iemand bent die Sales verschrikkelijk vindt

Ja ik wil meer verkopen>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *