Blijvend Zelfvertrouwen: Dit is wat je moet weten

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Blijvend Zelfvertrouwen is een online cursus, om zowel zelfvertrouwen te krijgen als je zelfvertrouwen te vergroten. In de cursus wordt er uitgegaan van je eigen kracht, inclusief stap voor stap begeleiding. Met een gegarandeerd resultaat binnen 5 weken.

In deze review kijken we wat de cursus Blijvend Zelfvertrouwen precies inhoudt. En uiteraard of het daadwerkelijk effectief is als je op zoek bent naar (meer) zelfvertrouwen.

Wat is Blijvend Zelfvertrouwen?

Op de website van Blijvend Zelfvertrouwen zelf is weinig te vinden over de mensen achter de cursus. Als je echter kiest voor het aanschaffen van de cursus, kom je op de site van NewStart terecht. Hier is meer te vinden over zowel de onderneming, als de eigenaar van Blijvend Zelfvertrouwen. Zowel Blijvend Zelfvertrouwen als NewStart zijn onderdeel van de Nederlandse onderneming Capedium Coaching & Training, welke bestaat sinds 2005. Deze onderneming staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, met een adres in Leusden.

Het bedrijf is opgericht door Frank de Moei en hij is professioneel coach en trainer van beroep. Hij heeft diploma’s van Life Coaching en Positive Psychologie, en is tevens aangesloten bij het NOBCO en het EMCC. Beide zijn organisaties die zich toeleggen op het waarborgen van de kwaliteit in deze sector. Frank heeft inmiddels zelf meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van coachen. Het is zijn doel om zijn cursisten snelle resultaten te laten behalen, waaronder het vergroten en krijgen van blijvend zelfvertrouwen. Inmiddels hebben al 15.000 cursisten één van zijn online cursussen gevolgd. 

Over de Blijvend Zelfvertrouwen online cursus

Blijvend Zelfvertrouwen is een online cursus, voor iedereen die last heeft van onzekerheid en meer zelfvertrouwen wil. De cursus garandeert dat je je 100% zeker gaat voelen over jezelf, zelfs als je nooit veel zelfvertrouwen hebt gehad. 

Voor wie is de cursus geschikt?

De cursus is bedoeld voor iedereen die blijvend (meer) zelfvertrouwen wil opbouwen, zoals mensen die onder andere:

 • vaak aan zichzelf twijfelen of bang zijn wat anderen van hen denken
 • last hebben van zelfkritiek
 • kampen met faalangst 
 • erg perfectionistisch zijn
 • het gevoel hebben dat ze niet goed genoeg zijn
 • weinig zelfrespect hebben of dit laten afhangen van materialistisch zaken


De cursus is dus vrijwel voor iedereen geschikt en eenvoudig te volgen. Met kleine aanpassingen leer je om meer zelfvertrouwen te krijgen, wat tevens betekent dat je een gelukkiger leven opbouwt. Op de site van Blijvend Zelfvertrouwen kun je een test doen om erachter te komen of jij baat zal hebben bij het volgen van deze online cursus. Deze zelfvertrouwen test bestaat uit 5 vragen die je moet beantwoorden, zoals: Hoe goed ken jij jezelf? en Leef jij het leven dat je wilt leven?

online training zelfvertrouwen

Online Training – Blijvend Zelfvertrouwen

Dit is een resultaatgerichte, praktische èn effectieve methode om je zelfvertrouwen te vergroten. Je ontvangt vragen en opdrachten om in de praktijk te oefenen. Zodat je direct het resultaat merkt. Zodat je een sterk en Blijvend Zelfvertrouwen ontwikkelt dat je nooit meer in de steek laat!

Meld je Direct aan!

In de disclaimer van NewStart, de overkoepelende organisatie van Blijvend Zelfvertrouwen, staat vermeldt dat de cursussen enkel bedoeld zijn voor volwassenen (niet voor minderjarigen) en enkel voor het bevorderen van persoonlijke groei. Frank de Moei raadt mensen aan die kampen met onder meer een trauma, een burn-out, een fobie, een depressie of een stoornis aan, om contact op te nemen met een professional.  

De inhoud van de cursus

De online cursus van Blijvend Zelfvertrouwen werkt aan de hand van een stappenplan, om het geloof in jezelf terug te vinden. De cursus is praktijk- en resultaatgericht. Waarbij je werkt volgens een effectieve aanpak, inclusief vragen en opdrachten voor in de praktijk. Tijdens de cursus ontvang je intensieve begeleiding, eenvoudige technieken en e-mails  die voorzien zijn van extra informatie.

De online cursus duurt 12 weken, waarbij je iedere week een nieuwe les ontvangt. De 3 stappen die tijdens de online cursus aan bod komen zijn:

 • Analyseren: leer wat jou uniek maakt als persoon en wat een gebrek aan zelfvertrouwen je nu eigenlijk kost. Je gaat tevens aan de slag met het veranderen van beperkende gedachten
 • Ontdekken: kom erachter waar jouw gebrek aan zelfvertrouwen vandaan komt. Je ontdekt de oorzaak van jouw gebrek aan zelfvertrouwen, maar je leert ook wat je sterke eigenschappen zijn
 • Ontwikkelen: begin daadwerkelijk met het opbouwen van meer zelfvertrouwen, jezelf onvoorwaardelijk te leren accepteren, je perfectionisme en zelfkritiek los te laten en positief te leren denken

Op het moment van schrijven ontvang je tijdelijk 3 self-help e-boeken gratis, die gaan over hetzelfde onderwerp. Dit zijn de boeken:

 • E-boek Inzicht in je kracht: gaat over je persoonlijke kracht en blijvende verandering
 • E-boek Je bent prima zoals je bent: gaat over zelfrespect en zelfvertrouwen
 • E-boek Volg je eigen weg: gaat over doen wat jezelf wil, zonder te luisteren naar wat anderen hierover te zeggen hebben


Tijdens de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen, werk je eraan om het initiatief in je leven terug te nemen en jezelf onvoorwaardelijk te accepteren. Je gaat aan de slag om meer blijdschap in je leven te krijgen. En je leert om positief te denken voor een gelukkiger leven. Je leert ook hoe je opkomt voor je eigen mening en trouw kunt blijven aan jezelf, ook tijdens het opbouwen van relaties met anderen. 

online training zelfvertrouwen

Online Training – Blijvend Zelfvertrouwen

Dit is een resultaatgerichte, praktische èn effectieve methode om je zelfvertrouwen te vergroten. Je ontvangt vragen en opdrachten om in de praktijk te oefenen. Zodat je direct het resultaat merkt. Zodat je een sterk en Blijvend Zelfvertrouwen ontwikkelt dat je nooit meer in de steek laat!

Meld je Direct aan!

De kosten van de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen

De online cursus kost normaal €159,-, maar op het moment van schrijven wordt de cursus Blijvend Zelfvertrouwen aangeboden voor €47,- inclusief BTW. Dit is een eenmalige betaling, waarbij je levenslang toegang hebt tot de online cursus. In totaal bestaat de cursus uit 12 lessen, die je op eigen tempo kunt volgen. Je ontvangt echter niet alle lesstof tegelijkertijd, maar je ontvangt wekelijks nieuwe informatie.

Je kunt op verschillende manieren betalen, waaronder met iDEAL, Klarna, PayPal en Bancontact. Blijvend Zelfvertrouwen garandeert resultaat en biedt een “niet goed, geld terug” garantie aan van 30 dagen. Houd er dus rekening mee dat je jouw geld niet kunt terugvragen na het afronden van de cursus, aangezien deze 12 weken duurt. 

Andere cursussen van Frank de Moei

Naast de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen, biedt Frank de Moei ook andere online cursussen aan, zoals ‘Nooit meer zorgen of stress’. In deze online cursus gaat hij in op chronische stress, met als doel mensen te helpen die zich overmatig zorgen maken. Een andere cursus die hij aanbiedt, is ‘Gelukkig leven’ en hier gaat hij in op het geluk vinden in jezelf en hoe je om kunt gaan met het hebben van negatieve gedachten. Andere cursussen die hij aanbiedt zijn: ‘NewStart Jaarprogramma’, ‘The Happiness Challenge’, ‘Meer succes in je leven’, ‘Leven in het nu’, ‘Vind je ideale baan’ en ‘Betere relaties met iedereen’.

Ervaringen van anderen 

De site van Blijvend Zelfvertrouwen staat vol met lovende reacties van tevreden cursisten. Om echter een eerlijke mening te krijgen over de cursus, is het verstandig om te kijken naar ervaringen van mensen op een onafhankelijk platform. Omdat er weinig echte recensies te vinden zijn over de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen zelf, ben ik op zoek gegaan naar recensies over de overkoepelende organisatie NewStart en Frank de Moei zelf.

Op Facebook heeft NewStart 50 reviews gekregen, met een gemiddelde score van een 4.9 van de 5. Dit betekent dat vrijwel iedereen erg te spreken is over de ervaring met NewStart en de online cursussen van Frank de Moei. De dingen die het meest genoemd worden zijn: de steun die mensen krijgen door het volgen van de cursus, de praktische en eenvoudige oefeningen, en het feit dat mensen aangeven nog jarenlang de vruchten te plukken.

Ander positief nieuws is, dat er eigenlijk geen negatieve recensies te vinden zijn over Frank de Moei en zijn cursussen. Daar komt bij dat je altijd binnen 30 dagen je geld terug kunt vragen, mocht de cursus Blijvend Zelfvertrouwen onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoen. 

Conclusie 

De cursus Blijvend Zelfvertrouwen is gemaakt door Frank de Moei, professionele coach en psycholoog die ook de ondernemingen NewStart en Capedium Coaching & Training op zijn naam heeft staan. Frank de Moei heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Hij biedt al sinds 2005 cursussen en boeken aan over dit onderwerp, met als doel een gelukkiger leven te krijgen. Hij heeft meerdere boeken uitgebracht en tevens andere online cursussen uitgegeven. Zijn online cursus Blijvend Zelfvertrouwen is geschikt voor iedereen die (meer) zelfvertrouwen wil krijgen. En hier wel wat hulp bij kan gebruiken. De cursus bestaat uit verschillende lessen, die wekelijks worden aangeboden voor nog geen 50 euro; een aanbieding op het moment van schrijven. De recensies en ervaringen van cursisten zijn erg lovend en eigenlijk is niemand negatief over de online cursus. Op Facebook krijgt de onderneming van Frank de Moei zelfs een 4.9 van de 5. De online cursus is eenvoudig en op de praktijk gericht. En mocht je niet tevreden zijn dan kun je jouw geld terugvragen, mits je dit doet binnen 30 dagen na aankoop. Ik ben in ieder geval erg te spreken over de cursus Blijvend Zelfvertrouwen.

Tot slot het overzicht van alle overige online trainingen van Frank de Moei:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *